Jampi Untuk Menambah Kasih Sayang

Share

Anda ada masalah dengan pasangan anda? Ingin menambah perasaan kasih sayang bersama? Kalau ya, mungkin anda patut amalkan ayat pengasih yang saya dapat hasil bacaan sebuah buku.

Begini caranya ;

  1. Baca “Yaa Waduud” sebanyak 1000 kali.
  2. Semasa baca, ingat dan hayati dalam hati tentang sifat ALLAH yang MAHA MENCINTAI.
  3. Selesai baca, hembuskan pada makanan.
  4. Berikan makanan tersebut kepada orang yang dihajatkan untuk menambah kasih sayang. (Contohnya si isteri boleh amal jampi ini, dan beri makanan tersebut pada suami untuk menambah kasih sayang).

Semoga dengan segala keberkatan dari amalan ini, maka akan bertambahlah kasih sayang sesama kita.

** “Yaa Waduud” bermaksud “Wahai Tuhan Yang Maha Mencintai” **

(545)

Artikel-artikel lain yang menarik :

Share

11 thoughts on “Jampi Untuk Menambah Kasih Sayang

  1. saya teringin di lamar menjadi isteri kpd kelasih saya..
    macamanakah caranya untuk membuka hati kekasih saya untuk melamar saya…saya sudah mula berfikir sampai bilakah perhubungan sebagai kekasih sahaja..saya harap pihak anda dapat membantu saya TQ

    SUSIE….saya rasa cara terbaik agar kekasih anda melamar anda ialah dengan BERTERUS TERANG saja dengan si dia…katakan bahawa anda mahu hidup bersama SEHIDUP SEMATI dengannya…berterus terang saja…saya rasa itu yang terbaik

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    sofea Reply:

    @susie,

    keh keh keh..kelakar juga ya.
    terus terang kemudian doa pada tuhan, wat smyg sunat istikhoroh …inyaallah terbuka hatinhya.

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  2. askum..baru2 ni saya kecewa dgn seorg gadis…ape salah saya sampai mcm ni saya diperlakukan..kejujuran saya dipermainkan..tapi saya tidak berdendam pada dia..cuma saya terkilan dgn apa yg dia lakukan pada saya..saya sayang dan cinta padanya..ada tak cara lain selain cara diatas..susah saya nak plan buat cara diatas..ada cara lain tak?

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  3. saya sebelum nie pernah putus dgn ex bf saya… lepas beberape bulan dtang seorg lelaki dlm idup saya dan die buat saya sayangkn die… lepas brpikir dan mmpertimbangkn dr semua segi saya terima die sebagai kekasih seadanaye… tapi bebrapa lme kami berkawan die mula nyatakn pada saya bahawa die masih x blh bukak ati die pada perempuan lain kerana die masih teringatkn ex gf die dan die x nak saya kecewa lg… tp atas alasan kasih sayang saya pada die saya teruskn begitu jg die.. still berkasih walau saya tau die x cintakn saya.. die pon masih terus cube untuk bukakkn ati die pada saya… ape ayat yang patut saya amalkn supaya die terbuka hati die pada saya…??? supaya die melupakan ex gf die kerana saya x sanggup tengok die merana tetapi ex gf die bahagia bersama tunannye???

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  4. Salam..saya di tinggalkan suami tanpa pengetahuan saya kerana kami selalu bergaduh, kerana tiada sikap tanggungjawab dari suami dan kerana sifat tak suka bapa mertua terhadap saya. bapa mertua mengawal segala pergerakan suami dan ingin memisahkan kami. suami yang dulu tidak begitu suka pada ayahnya sendiri kerana aa yang di lakukan pada ibunya, kini langsung tidak mampu membantah bapanya… saya sayngkan rumahtangga saya dan ingin suami kembali ke pangkuan saya.. saya buntu. saya tidak boleh mengikut kehendak yang akan memudaratkan saya dan rumahtangga saya.. mohon cara ikhtiar agar dapat saya panggil suami kembali pada saya dan bertanggungjawab pada keluarga kami

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    MsArra Reply:

    @shida,
    Antara kaedah panggil org tersayang balik adalah dgn cara2 berikut :

    1. Mengamalkan ayat 31 Surah A’raf

    Kaedah ni membaca Selawat dan Istigfar 41x dan diikuti niat …mohon Allah buka pintu hati org tersayang teringat kembali kat kita anak isteri. pastu baca ayat ni sebanyak2 … minimum 111x . Kalu datang haid …baca didalam hati niat zikir. seterunya langkah no 4.

    2. Cara kedua buat sembahyang hajat lepas sembahyang tu baca kalimah toiyibbah iaitu ayat 24 surah ibrahim 100x dan diikuti surah lokman ayat 16 3x.

    3. Baca Surah lokman ayat 16 sahaja ..111x ….buat macam no 1 diatas.

    4. Diakhiri dgn wirid Ya Hafiz 119x seterusnya angkat tangan berdoa .

    Tetapi bila baca di dalam hati tu jgn pulak bila kita dok dalam tandas pun nak baca juga.

    Buatlah 3 hari berturut2.

    Sekian terima kasih

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 1 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  5. Sup everyone, only replying to this record due to the fact I relish the subject substance, and truly desire to uncover like oriented people today to communicate to. I figure what superior place then in the reviews of this entry, right? Hahah. Just the same if you might really like to chew the fat my name islindsay bolton and you can uncover me under that name on dm .

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam